Talententraining

De talententraining is sinds het seizoen 2015 – 2016 een onderdeel in het jeugdprogramma van De Mors. Deze maandelijkse training is ervoor om het talent van een speler/speelster te erkennen en te waarderen. Daarnaast is het belangrijk om met je talenten te trainen met de beste jongens/meisjes om zodoende het proces van ”beter worden” (ontwikkelen) nog meer te versnellen. De trainingen staan onder leiding van (ex) Heren 1/2 of (ex) Dames 1 spelers/speelsters. Daarnaast zal er gebruikt gemaakt worden van spelers/speelsters uit Heren 1/2 en Dames 1 om te assisteren of voorbeelden te geven.

Talententraining jongens <17

Iedere 3e vrijdag v/d maand is er een talententraining jongens <17. De jongens trainen van 20:45 – 21:45 onder leiding van een (ex) H1/H2 speler.

TalentencoA?rdinator jongens: vacant

Talententraining meisjes <17

Iedere 1e vrijdag v/d maand is er een talententraining meisjes <17. De meiden trainen van 18:00 – 19:00 onder leiding van een (ex) Dames 1 speelster.

Heeft u vragen/opmerkingen over de talentraining meisjes <17? Neem dan contact op met de talentencoördinator van de meisjes:

Talentencoördinator meisjes: Marije Kreijers
marijekreijkes@hotmail.com
06-36150141

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
Secured By miniOrange